Boreriggførere

Hercules er en enhet i NCC Industry AS og er en av Nordens ledende aktører innen fundamenteringsarbeid. Hercules har sin kjernevirksomhet innen spunt- og pelearbeider i infrastrukturprosjekter, samt industri og bolig.

Vil du være med og legge grunnlaget for fremtidens samfunn? I Hercules rigger vi oss for nye spennende prosjekter, og søker flere borerriggførere!

BORERIGGFØRERE

For boreriggførere i NCC vil arbeidsoppgavene primært gå ut på å operere maskiner for fundamenteringsboring, stagboring, fôringsrør for stålkjernepeler, micropeler, stålrørspeler, etc.

Geografisk plassering vil primært være i Trøndelagsområdet, men arbeid i andre deler av Norge, samt Sverige og Danmark kan være aktuelt. Vår arbeidstidsordning vil være 12/9 rotasjon.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som boreriggfører er det avgjørende at du har/er:

  • dokumentasjon som godkjent maskinfører for aktuell maskin/rigg
  • erfaring fra tilsvarende arbeid
  • selvstendig og initiativrik
  • gode samarbeidsevner internt og eksternt

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss – se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 15. august 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Knut-Erik Eriksen
Områdesjef Nord
+47 916 34 400
kee@herculesfundamentering.no

Synnøve Helland
Kontormedarbeider
synnove.helland@herculesfundamentering.no

 

Gå tilbake

Hercules på Facebook

Publisert 6 dager siden

🏗️👍Prosjekt Samfjord i Brattvåg. På bildet ser vi Ole Johan, Ingar, Joakim, Tomasz og Adam i full sving med neddrivning av knekkavstivningsrør. Det er i forkant boret...

Les mer »

Publisert 8 dager siden

👷‍♂️❄️Maskinavdeling stiller på kort varsel og tar helge-utrykking på strak arm, så ingen behøver å være urolig for maskinen🧐🏗️

Les mer »

Publisert 11 dager siden

👷‍♂️God helg! Endelig litt snø❄️ og kun 415 timer igjen til jul☃️

Les mer »

Kontakt oss for tilbud på grunnlag
  • kontakt oss for et tilbud på fundamentering

    Hjelp til fundamentering for firma og entreprenører. Les mere om vår tidligere prosjekt her ›

    • Les mer om vår integritetspolicy