Boreriggførere

Hercules er en enhet i NCC Industry AS og er en av Nordens ledende aktører innen fundamenteringsarbeid. Hercules har sin kjernevirksomhet innen spunt- og pelearbeider i infrastrukturprosjekter, samt industri og bolig.

Vil du være med og legge grunnlaget for fremtidens samfunn? I Hercules rigger vi oss for nye spennende prosjekter, og søker flere borerriggførere!

BORERIGGFØRERE

For boreriggførere i NCC vil arbeidsoppgavene primært gå ut på å operere maskiner for fundamenteringsboring, stagboring, fôringsrør for stålkjernepeler, micropeler, stålrørspeler, etc.
Geografisk plassering kan være i Trøndelagsområdet, men arbeid i andre deler av Norge, samt Sverige og Danmark kan være aktuelt. Vår arbeidstidsordning vil være 12/9 rotasjon.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som boreriggfører er det avgjørende at du har/er:

  • dokumentasjon som godkjent maskinfører for aktuell maskin/rigg
  • erfaring fra tilsvarende arbeid
  • selvstendig og initiativrik
  • gode samarbeidsevner internt og eksternt

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss – se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søk her

Kontaktpersoner:

Håvard Johansen
Områdesjef Midt
Tlf 913 62 963
havard.johansen@herculesfundamentering.no

Arnt Trætli
Områdesjef Syd
Tlf 416 15 228
arnt.trætli@herculesfundamentering.no

 

 

Gå tilbake

Hercules på Facebook

Publisert 3 dager siden

😍Flotte bilder fra prosjekt Hylen, Suldal i Rogaland 🏗️👷‍♂️

Les mer »

Publisert 9 dager siden

Det ble avholdt kickoff hos avdeling Midt i forrige uke. Se https://www.linkedin.com/company/hercules-fundamentering/?viewAsMember=true

Les mer »

Publisert 9 dager siden

👷‍♂️Verkstedhallen ble behørig ryddet, vasket og pyntet av Maskinavdelingen og fungerte som møterom på dagen 😍 Wenche og Synnøve bakte kaker og lagde mat til hele...

Les mer »

Kontakt oss for tilbud på grunnlag
  • kontakt oss for et tilbud på fundamentering

    Hjelp til fundamentering for firma og entreprenører. Les mere om vår tidligere prosjekt her ›

    • Les mer om vår integritetspolicy