Prosjektingeniør

Hercules er en enhet i NCC Industry AS og er en av Nordens ledende aktører innen fundamenteringsarbeid. Hercules har sin kjernevirksomhet innen spunt- og pelearbeider i infrastrukturprosjekter, samt industri og bolig.

Vil du være med og legge grunnlaget for fremtidens samfunn? I Hercules rigger vi oss for nye spennende prosjekter, og søker nå etter:

PROSJEKTINGENIØR

Hercules befinner seg i en spennende utviklingsfase og vokser med markedet. Vi ser store mulighetsrom i tiden fremover med mange større prosjekter innen alt fra infrastruktur til bolig og næringsprosjekter. For å kunne svare på veksten i markedet skal vi styrke teamet med en prosjektingeniør med plassering i Trondheim. Noe reiseaktivitet må påregnes.

Som prosjektingeniør vil du sammen med prosjektleder ha ansvar for den daglige driften og økonomioppfølging av prosjektet. Sammen med prosjektleder vil du ha ansvar for at det skapes en organisasjon som kan gjennomføre prosjektet, samt gjennom prosjektets ledere sørge for at produksjonen utføres i henhold til krav om kvalitet, tid, helse miljø og sikkerhet.

Som prosjektingeniør er det avgjørende at du har/er:

  • Sivilingeniør / Ingeniør, gjerne nyutdannet eller annen teknisk utdannelse
  • Relevant erfaring fra bransjen
  • God kontraktsforståelse og dyktig på kontraktsoppfølging
  • Kunnskap om kalkulasjon og anbudsregning

Vi jobber tett sammen i tverrfaglige team, derfor må du trives sammen med andre mennesker og være involverende, samarbeidsorientert og ekte engasjert i det vi gjør. Du må ha gode skriftlige og muntlige egenskaper, og at du behersker dataverktøy er en selvfølge.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss – se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 17. august 2020

Søk nå
Kontakt oss for tilbud på grunnlag
  • kontakt oss for et tilbud på fundamentering

    Hjelp til fundamentering for firma og entreprenører. Les mere om vår tidligere prosjekt her ›

    • Les mer om vår integritetspolicy