Prosjektsjef

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

Hercules er en enhet i NCC Norge AS og er en av Nordens ledende aktører innen fundamenteringsarbeid. Hercules har sin kjernevirksomhet innen spunt- og pelearbeider i infrastrukturprosjekter, samt industri og bolig.

Vil du være med og legge grunnlaget for fremtidens samfunn? I Hercules rigger vi oss for nye spennende prosjekter, og søker nå etter:

PROSJEKTSJEF

Hercules befinner seg i en spennende utviklingsfase og vokser med markedet. Vi ser store mulighetsrom i tiden fremover med mange større prosjekter innen alt fra infrastruktur til bolig og næringsprosjekter. For å kunne svare på veksten i markedet skal vi styrke teamet med en prosjektsjef med kontorsted i Oslo eller Trondheim. Noen reiseaktiviteter må påregnes.

Som prosjektsjef vil du ha ansvar for ressursstyring av personell og maskiner i prosjektene, i tillegg til at du sammen med prosjektets ledere sørge for at produksjonen utføres i henhold til krav om kvalitet, tid, helse miljø og sikkerhet. I stillingen inngår også kvalitetssikring av tilbud og anbud i samarbeid med Sector Manager.

Som prosjektsjef er det avgjørende at du har:

  • Universitets-, høyskole eller fagskoleutdanning innen tekniske fag (lang og relevant erfaring kan erstatte utdanningskravet)
  • Teknisk kunnskap om fundamentering og grunnarbeider
  • Erfaring som prosjektleder
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Forstå og snakke et av de skandinaviske språkene er en forutsetning

Vi jobber tett sammen i tverrfaglige team, du må derfor trives sammen med andre mennesker og være involverende, samarbeidsorientert og engasjert i det vi gjør. Gode skriftlig og muntlige egenskaper og at du behersker dataverktøy er en selvfølge.

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet, fokus på bærekraft og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange engasjerte, fornøyde og stolte ansatte. NCC verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for egenutvikling i et spennende og faglig sterkt arbeidsmiljø.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss – se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 13. april 2021

Søk nå
Kontakt oss for tilbud på grunnlag
  • kontakt oss for et tilbud på fundamentering

    Hjelp til fundamentering for firma og entreprenører. Les mere om vår tidligere prosjekt her ›

    • Les mer om vår integritetspolicy