Kick Off 2019 for Hercules Fundamentering

2019 skal bli et annerledes og bedre år for Hercules, og hele den norske delen av Hercules møttes i Trondheim for å sparke det nye året i gang.

Det var Hercules region Midt som fikk æren av å være vertskap for Kick Off 2019, et ansvar som ble ivaretatt på beste måte. Rundt 70 Hercules medarbeidere og ledere møtte opp i Hercules verkstedhall i Leirfossvegen 23 torsdag morgen. Verkstedet var for anledningen vasket og omgjort til møtelokale.

Sector Manager i Hercules fundamentering Mats Olsson hadde med seg Division Manager for Hercules Mats Norberg, Områdesjef Midt Håvard Johansen og Områdesjef Syd Arnt Trætli. Punkter på torsdagens agenda var status 2018 i Norge, fokus på 2019 og Division Hercules forventninger til Norge.

Vi fikk også høre om HMS fra Eirik Nordstrøm, med spesielt fokus på Time Out og hvordan vi skal minimere risiko for ulykker og skader. Controller i Hercules Simen Tonning fortalte nærmere om økonomien i selskapet, sammen med områdesjefene. Anleggsleder Rasmus Sulander demonstrerte ny app for Hercules, Groundwork Protocol, som brukt riktig vil gjøre det betydelig enklere og raskere å rapportere og følge fremdrift i fundamenteringsarbeidet.

Hercules kultur og verdier var tema etter en god lunsj. Resten av dagen var satt av til gruppearbeid, med fokus på hvordan vi alle skal bidra til forbedringer. Dagen ble avsluttet med en utsøkt grillmiddag i Leirfossvegen, og sosialt samvær. Ingen gikk sultne eller tørste hjem.

Fredag var det møter for yrkesarbeidere og funksjonærer, valg av tillitsvalgte og avdelingsmøter for Midt, Syd og Maskinavdelingen.

Det var to innholdsrike dager med Kick Off, og skal vi oppsummere noen viktige punkter blir det at 2019 er året for handling og endring. Det finnes en god plan for hvordan vi skal drive en sikker og lønnsom fundamenteringsvirksomhet. Vi vet hva vi skal gjøre mer av, og hva vi ikke skal gjøre. Nå skal vi utføre denne planen, skritt for skritt, dag for dag. Alle bidrar til at vi når vårt felles mål.

Gå tilbake
Kontakt oss for tilbud på grunnlag
  • kontakt oss for et tilbud på fundamentering

    Hjelp til fundamentering for firma og entreprenører. Les mere om vår tidligere prosjekt her ›

    • Les mer om vår integritetspolicy