Produktutvikling i styrings- og støtteprosesser

Mye av arbeidet bak de ferdige produktene og tjenestene skjer i våre styrings- og støtteprosesser.

Styringsprosesser

Det er enklere å fokusere på hva som skal gjøres og mindre på detaljene rundt hvordan det skal gjøres hvis medarbeiderne har riktig utdanning og kompetanse. Arbeidet med kontinuerlige forbedringer er en naturlig del av vårt daglige arbeid, det samme er å sette mål og følge dem opp. Videre er kommunikasjon og håndtering av dokumentasjon en forutsetning for en effektiv prosjektstyring.

Støtteprosesser

Forretnings- og teknologiutvikling

Vi holder øyne og ører åpne for å finne frem til nye teknologier eller nye områder som vi kan ruke eksisterende teknologier på. Målet er hele tiden å dekke våre kunders behov.

Design

Som en støtte i både salgs- og produksjonsfasen utarbeider vi egne forslag for alle prosjekter der det er mulig.

Maskinforvaltning

Omfatter både innkjøp og salg samt utleie til produksjonsenhetene. Her inngår også daglig vedlikehold og langsiktig utvikling av maskinparken.

Materialforvaltning

Innkjøp, produksjon, håndtering og lagerhold av peler, spunt og forbruksmateriell som trengs i produksjonsfasen. Betongpelene som fremstilles ved våre fabrikker i Ucklum og Västerås, er sertifisert av Nordcert AB i henhold til BBCs sertifiseringsregler.

 

Huvudprocesser

De fire hovedprosessene fungerer som ryggraden i Hercules’ daglige virksomhet. Prosessene salg og produksjon er de som synes best utad, men kontroller, dokumentasjon og oppfølging er minst like viktige. Les mer ›

Kontakt oss for tilbud på grunnlag
  • kontakt oss for et tilbud på fundamentering

    Hjelp til fundamentering for firma og entreprenører. Les mere om vår tidligere prosjekt her ›

    • Les mer om vår integritetspolicy